Decupaje in sticla

Știm cât de mult înseamnă aspectul băii și bucătăriei, de exemplu, atât acasă, cât și în locurile publice, fapt pentru care la Real Glass ne ocupăm cu maxim de profesionalism de decupaje în sticlă.

Despre decupajele în sticlă

Decupajele în sticlă sunt făcute pe patru utilaje CNC: unul orizontal (pentru forme rotunde şi ovale) şi trei verticale. Calitatea decupajelor şi precizia acestor utilaje (CNC-uri) este foarte bună.

decupajele în sticlă
decupajele în sticlă

Pentru ce produse e nevoie de decupaje în sticlă?

Lista este lungă, dar ne vom limita la trecerea în revistă a câtorva produse obișnuite cu decupaje în sticlă cum ar fi: cabine de dus din sticlă, uşi din sticlă, balustrade, mobilier, electrocasnice, decupaje pentru prize la sticlele de bucătărie, pentru sticlele folosite la anumite utilaje sau echipamente, chiar obiectele de artă făcute din sticlă şi multe altele.

Tag :

Decupaje in sticla

Share:

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: