Sablarea sticlei

Dacă ești pasionat de frumos și vrei să transformi ceea ce te înconjoară într-o operă de artă, sablarea sticlei cu care lucrezi sau intri în contact este o decizie mai mult decât inspirată. Aceasta dă un aer aparte locului, indiferent unde se află – la interior sau exterior, însă este preferabilă în general în spațiile închise. De altfel, sticla sablată limitează accesul luminii înăuntru și cochetează cu umbrele, pe care le pune în valoare după bunul plac.

Ce presupune procesul de sablare al sticlei?

Pentru a înțelege mai bine ideea de sablare, e important să știi că aceasta era în trecut o etapă de curățare și pregătire, prin care treceau suprafațele înainte de a fi vopsite. Practic, sablarea implică expunerea suprafețelor (metal, lemn sau ce altceva ar fi) la particule abrazive, la viteză mare. Sticla se sablează în special cu ajutorul nisipului extrem de fin. Când a apărut conceptul de sablare a sticlei, era un proces extrem de greoi, deoarece se făcea manual. În prezent, se folosesc aparaturi profesionale de sablare, cu tehnologii avansate, cum avem și noi la Real Glass.

șablarea sticlei
șablarea sticlei

Sablarea sticlei – de la simplitate la extravaganță

Sablarea sticlei permite explorare, putând fi obținute prin intermediul unei explozii de culoare și forme, care să poată impresiona până și cel mai exigent critic. Acest procedeu înlocuiește cu succes gravarea, având un preț mai accesibil și rezultatul fiind cel puțin la fel de spectaculos. Clientul poate selecta aspectul dorit, iar noi vom face tot ce ne stă în puteri pentru a-i indeplini cerințele.

Tag :

Sablarea sticlei

Share:

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: