DESPRE NOI

0 +

ANI EXPERIENȚĂ

realglass

POVESTEA NOASTRĂ

Real Glass este o companie care, încă din februarie 2007, are ca domeniu de activitate prelucrarea și fasonarea sticlei plate. Iar dacă sediul nostru este în Oradea, halele de producție cu o suprafață de 3300 mp se află în Satu Mare, unde avem peste 50 de angajați.

De-a lungul timpului, am făcut investiții masive în optimizarea procesului de producție, tehnologii inovative și automatizări, astfel încât reușim să realizăm în prezent o multitudine de servicii cu sticlă, cum ar fi: termoizolare, laminare, securizare, printare etc. De altfel, pregătim sticla cu multă atenție și migală pentru diverse industrii, de la construcții (ferestre, uși, balustrade, dușuri și așa mai departe), la panouri fotovoltaice, mobilă și electrocasnice.

Datorită calității serviciilor și a rapidității livrării, ne-am construit un renume la nivel european. Facem export în țări precum Ungaria, Germania, Franța, Austria și Belgia. Practic, avem expertiză formată în ani buni de experiență, suntem dinamici și deschiși la tot felul de provocări.
0 +

CLIENȚI

0 +

PROIECTE COMPLETE

MISIUNE

Lucrăm cu pasiune, punem accentul asupra satisfacerii cerințelor clientului și livrăm serviciile în cel mai scurt timp posibil.

VIZIUNE

Ne propunem să devenim un lider la nivel european în domeniul prelucrării sticlei, oferind cea mai înaltă calitate.

MANAGEMENT

Fă cunoștință cu oamenii care stau la "cârma" companiei Real Glass și se asigură că totul funcționează în permanență perfect.

DORIN-ȘTEFAN COPACIU

GENERAL MANAGER

MARIA COPACIU

DIRECTOR ECONOMIC

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: