În urma tăierii și finisării, se poate face, la nevoie, și găurirea sticlei. De obicei, această operațiune se efectuează pentru mânerele și balamalele ușilor, precum și fixarea sticlei la asamblarea într-un anumit spațiu.
Pentru găurirea sticlei, folosim utilaje moderne, speciale, ce acționează cu ajutorul unor tehnologii innovative (CNC-uri). Aceasta este cauza pentru care putem găuri orice tip de sticlă, de diferite dimensiuni. Găurile se șanfrenează mai apoi dacă este nevoie, pentru a înlătura toate tensiunile ce apar în jurul ei.
1. Trebuie să existe minim o distanță dublă între gaura din sticlă și marginea ei în raport cu grosimea sticlei (adică distanța de la gaură spre margini va depăși 30 de milimetri în cazul unei grosimi de 15 milimetri).
2. Trebuie să existe minim o distanță dublă între două găuri din sticlă în raport cu grosimea sticlei (adică distanța dintre găuri va depăși 30 de milimetri în cazul unei grosimi de 15 milimetri).
3. Trebuie să existe minim o distanță de 6 ori mai mare între gaura din sticlă și colțurile foii de sticlă în raport cu grosimea sticlei (adică distanța de la gaură spre colțurile sticlei va depăși 90 de milimetri în cazul unei grosimi de 15 milimetri).
4. Trebuie să fie mai mare diametrul găurii decât grosimea sticlei. Se pot face însă monstre pentru situații inedite.
Toată lumea iubește sticla, însă sunt puțini oamenii care îi înțeleg „tainele” și au capacitatea de a o modela după bunul plac. Ne mândrim cu faptul că facem parte din această categorie.
Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: