Curbarea sticlei

Ești adeptul unui stil arhitectural modern, cu influențe futuriste? Îți place eleganța corespunzătoare secolului XXI și, de ce nu, te gândești la viitor? Poți seta chiar tu un trend inovativ. Sticla este un element ce se încadrează de minune într-un asemenea design, fie el de exterior sau interior. Bineînțeles, asta dacă apelezi la ajutor specializat pentru modelarea ei. Noi suntem experți în curbarea sticlei, reușind să obținem rezultate uimitoare: uși, cabine de duș, sticla necesară pentru anumite piese de mobilier etc.

Cum se produce curbarea sticlei?

Când ne gândim la curbare, ne imaginăm elasticitate și mișcare liberă. În realitate, nu este tocmai atât de simplu, cel puțin nu atunci când ne referim la curbarea sticlei. Mai întâi, sticla trebuie încălzită la temperature intre 650 si 700 de grade într-un cuptor special, moment în care se poate face modificarea formei (curbarea sticlei) cu o precizie extraordinară, iar pe urmă se produce într-un ritm ușor, treptat, răcirea.

curbarea sticlei
curbarea sticlei

Detalii tehnice despre curbarea sticlei

Îndoire
Info
Dimensiunea maximă a sticlei
⌒ 1200 x 2440 mm
Dimensiunea minimă a sticlei
⌒ 500 x 200 mm
Grosimea sticlei
4 - 19 mm
Rază minimă
R ≥ 550 mm
4 - 5 mm, lungimea arcului este mai mică de 800 mm
R ≥ 1000 mm
6 - 8 mm
R ≥ 1800 mm
10 - 12 mm
R ≥ 3000 mm
15 - 19 mm
Capacitate
Aproximativ 26 - 28 de bucăți / oră
Cu sticlă transparentă de 5 mm în dimensiune maximă

Tag :

Curbarea sticlei

Share:

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: