Slefuirea sticlei

Șlefuirea sticlei este o etapă importantă (care ar trebui să se facă întotdeauna, dacă ne intrebi pe noi) pentru obținerea unor rezultate de cel mai înalt nivel. Slefuirea sticlei este foarte importanta inainte ca ea sa fie securizata (calita), laminate, vopsita sau printata. Nu poți să asiguri o protecție maximă fără ca sticla să fie pregătită în totalitate de a trece prin procesul respectiv, adică să fie lipsită de orice posibilă imperfecțiune.

Ce presupune șlefuirea sticlei?

În termeni simpli, șlefuirea sticlei se referă la prelucrarea muchiilor foilor de sticlă. Ce înseamnă asta? Ei bine, muchiile ascuțite (taioase) sunt aranjate corespunzător și se lucrează cu sticla până când totul este în parametri optimi.
Șlefuirea sticlei se poate face manual sau automatizat. Prima categorie este de departe mai dificil de executat, fiindcă necesită mult timp și o deosebită atenție la detalii, ceea ce înseamnă că este supusă erorii umane. Noi folosim echipamente moderne, care ating standarde europene de excelență în domeniu, pentru că ne dorim ca clienții noștri să beneficieze de cele mai calitative servicii posibil. Utilajele folosite de noi pentru slefuirea sticlei sunt: centre cu comanda numerica si utilaje liniare cu minim 9 motoare de prelucrare automata/ muchie.

șlefuirea sticlei
șlefuirea sticlei

Profesionalism, seriozitate și pasiune pentru șlefuirea sticlei

Deși poate părea o muncă destul de istovitoare și deloc fascinantă, noi, echipa Real Glass, o facem cu plăcere, pentru că iubim sticla și tot ce are legătură cu ea. E fascinant să identifici fiecare muchie și să o uniformizezi. Ba mai mult, conștientizăm responsabilitatea pe care o avem: o sticlă neșlefuită (corect) se poate sparge în timpul securizării.

Tag :

Slefuirea sticlei

Share:

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: