Print pe sticla

Printul pe sticlă a revoluționat lumea în ultima perioadă pentru că duce arta fotografică (și nu numai) la următorul nivel. Poți avea orice imagine îți dorești pe întregul perete, fie el în exterior sau interior – nu contează că vorbim despre bucătărie, baie, vreo cameră sau un spațiu de birouri, respectiv centru comercial.

5 motive să optezi pentru printul pe sticlă

  1. Conferă unicitate

Cu siguranță locul în care printezi ceva va ieși în evidență și va deveni mai apoi memorabil. Asta cu atât mai mult cu cât ai libertatea de a-ți selecta modelul în funcție de propriile preferințe.

print pe sticlă
print pe sticlă
  1. Te transpune în imagine

Vei călători în timp sau îți vei imagina cu lux de amănunte ce se întâmplă în imaginea din fața ta, pentru că te va atrage ca un magnet. Poți folosi, de exemplu, un peisaj care te relaxează și te ajută să îți dai un „restart”.

  1. Rezistă în timp

Printul pe sticlă este durabil datorită tehnologiei inovative de imprimare, care îl face inclusiv rezistent la umiditate și raze UV. De asemenea, culorile se impregnează în sticlă și astfel ea va fi mai greu de zgâriat.

  1. Are o calitate superioară

Imaginea are o rezoluție impresionantă, mulțumită căreia vei simți că trăiești instantaneul prezentat. De aceea, printul pe sticlă se poate numi o categorie aparte de artă.

  1. Încântă toate privirile

Acest punct nu mai are nevoie de nicio descriere. Este de la sine înțeles că nimeni nu va putea să-și întoarcă privirea de la un asemenea spectacol de culori vii, adânci și vibrante.

Tag :

Print pe sticla

Share:

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: