Sticla antiglont

Aceasta solutie de inalta performanta este ideala pentru a reduce riscul de accidente sau atacuri, oferind o protectie suplimentara impotriva loviturilor, impingerilor sau impacturilor cu obiecte dure.

In plus, sticla noastra antiglont este certificata BR2 si BR3, ceea ce inseamna ca a trecut cu succes prin teste de rezistenta impotriva incercarilor de spargere cu obiecte de diferite dimensiuni si viteze, oferind un nivel ridicat de siguranta si protectie.

Procesul de fabricare al sticlei antiglont

Acest proces este unul complex si delicat, care implica utilizarea de materiale si tehnologii avansate. In timpul procesului de productie, sticla este intarita si stratificata cu o folie de EVA pentru a crea o bariera de siguranta impotriva spargerii.

Astfel, in cazul in care sticla antiglont este lovita sau sparta, aceasta va ramane in continuare in intregime, cu cioburi mari sau mici, dar acestea vor fi tinute impreuna de stratul de EVA, care va impiedica cioburile sa cada sau sa se imprastie. Acest lucru poate ajuta la prevenirea ranirilor si a pagubelor, ceea ce face sticla antiglont o solutie ideala pentru o varietate de aplicatii, inclusiv pentru constructii, industria automobilistica, banci si institutii publice.

SECURIZAREA STICLEI
Securizare Sticla

Real Glass garanteaza servicii de inalta calitate si profesionalism in ceea ce priveste instalarea si livrarea sticlei antiglont, asigurandu-se ca acesta este realizata in conformitate cu cele mai riguroase standarde europene. Compania este dedicata sa ofere clientilor sai cele mai bune solutii pentru siguranta si protectie, cu un accent deosebit pe calitate si siguranta.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de sticla antiglont, va rugam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti solutia potrivita pentru nevoile dumneavoastra de siguranta si protectie.

Tag :

Sticla antiglont

Share:

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: