Vopsirea sticlei

Sticla este folosită în tot felul de design-uri extraordinare de interior, deoarece este versatilă și conferă un aer modern ce influențează orice mediu. Iar prin vopsirea sticlei, poți obține noi perspective. Culorile schimbă întregul tablou înconjurător, dându-i o strălucire aparte. Este practic imposibil să nu te îndrăgostești de sticla vopsită, să nu îi admiri eleganța.

Opțiuni de vopsire a sticlei

Ai oportunitatea de a alege cum să vopsești sticla din sute de culori disponibile în catalogul RAL. Te poți gândi la modele deosebite sau nuanțe prin care să formezi jocuri de lumini. Singura limită este propria imaginație. Însă dacă nu întâmpini probleme la acest capitol, nu ai de ce să te temi. În plus, noi suntem experții tăi în materie de sticlă vopsită și, în cazul în care ai nevoie de un sfat, ne poți consulta. Îți vom spune care sunt cele mai solicitate modele sau culori pentru ceea ce îți dorești și eventual îți facem o recomandare. Cert este că, oricum, decizia îți va aparține în totalitate.

vopsirea sticlei
vopsirea sticlei

Când apelăm la vopsirea sticlei?

Înainte de a-ți enumera situațiile clasice în care oamenii vor să vopsească sticlă, vrem să lămurim două aspecte:

1. Sticla poate fi vopsită indiferent de grosimea ei și locul pentru care o vei folosi.

2. Tehnologiile noastre ne permit să efectuăm rapid vopsirea sticlei, așa încât să nu pierzi multă vreme așteptând, ci să-ți finalizezi imediat proiectul.

În general, se vopsește sticla: care plachează pereții bucătăriilor și băilor (în loc de tapet sau faianță), ușilor de interior, despărțitoare în spații de birouri și centre comerciale, blaturilor pentru mese etc.

Tag :

Vopsirea sticlei

Share:

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: